Ooni Karu 12 G vegyes tüzelésű pizza kemence
Az Ooni Karu 12G-be beletettük az évtizedes pizzasütő-készítési tapasztalatunk minden tanulságát. A kémény terelőlemezének hőálló fogantyújától a porszórt testen át egészen a csúszásmentes gumilábakig ennek a sütőnek minden érintkezési pontját aprólékosan úgy tervezték meg, hogy kiváló pizzasütési élményt nyújtson.
Az Ooni Karu 12G ötvözi az optimális teljesítményt a díjnyertes dizájnnal. A kis helyigény, az időjárásálló porszórt test és a letisztult sziluett a Karu 12G-t bármely kert, erkély vagy kültéri konyha üdvözlő kiegészítőjévé teszik.
A hordozható és nagy teljesítményű Ooni Karu 12G ötvözi az optimális teljesítményt a sütés báhol elérhető szabadságával.
Az Ooni Karu 12G emellett teljes mértékben kompatibilis az összes meglévő Karu 12 tartozékkal, például az Ooni Karu 12 gázégőjével és az Ooni Karu 12 védőhuzattal.
2024. október 10., csütörtök
További információk a termékről:
Ooni Karu 12G – a legfejlettebb hordozható pizzakemence
Miért válassz vegyes tüzelésű kemencét?
A szilárd tüzelőanyaggal, például fával és faszénnel történő sütés egy bevált, hagyományos, világszerte alkalmazott módszer, amely összetéveszthetetlen fatüzelésű ízt ad az ételeknek. Az Ooni Karu 12G opcionális gázégője további kényelmet és vezérlést biztosít a felhasználók számára. Bármikor cseréld ki az üzemanyagot: válassz fát vagy szenet, ha egy recept füstös ízeket vagy alacsonyabb sütési hőmérsékletet kíván, vagy használj gázt a gondtalan sütéshez, ha nagyobb partit rendezel. A Karu 12G valóban rugalmas pizzakészítést kínál.
A világ legfejlettebb hordozható pizzakemencéje.
A szigetelt boroszilikát üvegajtó lehetővé teszi, hogy szemmel tartd pizzádat anélkül, hogy kinyitnád az ajtót és hőt veszítenél. Az Ooni Karu 12G ClearView™ technológiája megakadályozza a korom és hamu felhalmozódását az üvegajtón.
Töltsd meg a Karu 12G extra nagy tüzelőanyag-tálcáját fával vagy faszénnel a hagyományos fatüzelési élmény érdekében, vagy csatlakoztass egy gázégőt (külön megvásárolható) az egyszerű sütéshez, amely 36%-kal kevesebb gázt használ, mint a korábbi modellek. Az Ooni Karu 12G 15-20 perc alatt eléri az 500°C/950°F hőmérsékletet, és mindössze akár 60 másodperc alatt elkészíti a pizzát.
Az Ooni Karu 12G a hőtartás, a hővezetés és a hősugárzás erejét kihasználva éri el 29%-kal gyorsabban az ideális 450°C/850°F-os sütési hőmérsékletet, mint a korábbi modellek: akár 15 perc alatt.
Figyeld az Ooni Karu 12G belső hőmérsékletét a beépített hőmérővel a tökéletes sütéshez, minden alkalommal.
A SureGrab™ ajtófogantyú érintésre hideg marad még akkor is, ha a sütő 500°C-on lángol.
A vastagabb, 15 milliméteres kordierit sütőkövön 12 hüvelykes pizzákat, húsokat, köreteket, desszerteket és egyebeket is süthetsz.
Mi van a dobozban?
- Ooni Karu 12G sütő főtest
- Üzemanyag tálca
- Üzemanyag rács
- Kordierit sütőkő
- Sütőajtó
- Üzemanyag nyílás ajtó
- Lángvédő lemez
- Kémény
- Kéményfedő
- Torx kulcs
- Ooni Karu 12G kézikönyv
- Első sütés útmutató
Műszaki jellemzők:
- Sütőfelület: 33,7 cm x 33,7 cm (13,27” x 13,27”)
- 15 mm-es kordierit kő
- Méretek doboz nélkül: 74,5 x 72,8 x 41,7 cm (29,7 x 28,7 x 16,4 hüvelyk)
- Doboz nélküli súly: 15,5 kg (34 font)
- Méretek dobozban: 72 x 40 x 75 cm (28,3 x 15,7 x 29 hüvelyk)
- Súly dobozban: 17,8 kg (39 font)
Mi kell még az induláshoz?
- faszén és fa hasáb a tüzeléshez
- gyújtókocka
- pizzalapát